Entrades populars

dijous, 7 d’abril del 2011

Need you now...!

Com diuen els veïns...lo prometido es deuda!
Us deia que l'entrada d'avui seria més actual...i aquest "Need you now" dels Lady Antebellum, ho és.
Aquest grup format el 2006 a Nashville (Tennessee) fa un country, com no podia ser d'altra manera donat el lloc d'origen, molt accessible al públic aliè al gènere, d'aquí que el tema hagi triomfat, sobretot als USA, on va ocupar el número 1 durant un parell de setmanes a les llistes de Billboard a començaments del passat desembre...ara em faré una mica el "xulo"...jo ja tenia aquest tema de sintonia de mòbil des del setembre, quan el vaig sentir per primera vegada, em va enganxar de plé...!

2 comentaris:

MontseCB ha dit...

Hola, Xavi,
Com que no se massa ben bé com funcionen els blocs, és la segona vegada que t'envio el missatge perquè he intentat localitzar el primer que t'havia enviat i no el trobo per enlloc. Enhorabona pel bloc, t'està quedant molt xulo. Em podries fer un favor i explicar-me com ho has fet per penjar el video directament?
Gràcies,
Montse

Xavi Fàbrega ha dit...

És molt senzill, Montse...
Vas al vídeo de Youtube. Cliques el botó que diu "insertar", copies un codi bastant llarg que surt i l'enganxes a sota (o a sobre...depèn d'on el vulguis situar) del comentari que hagis fet...
Llavors dones per bona la entrada clicant "publicar" i quan fas la visualització ja t'apareix com tu ho volies...
Ja em diràs que tal t'ha anat...!